Serdecznie zapraszamy na kolejne warsztaty w ramach Mazurskiej Akademii Wypieków Tradycyjnych. Tym razem spotkamy się w naszym gospodarstwie w dniach 17-19 listopada.
Każdy, kto chciałby nauczyć się oceniać jakość ziarna i mąki oraz poznać tajniki wypieku smacznego i zdrowego pieczywa w warunkach domowych ma na to doskonałą szansę. W listopadzie odbędzie się kolejna edycja warsztatów w ramach Mazurskiej Akademii Wypieków Tradycyjnych.
MAWT to nasz sposób na podzielenie się wieloletnim doświadczeniem i zdobytą wiedzą. Przygotowany przez nas program to coś więcej niż zwykła szkoła wypieków, to podróż zgodna z naszym motto „Od ziarenka do bochenka”. Przedstawimy uczestnikom pełen proces wypiekania pieczywa – od doboru odpowiedniej jakości ziaren do wyjęcia pysznego, zdrowego produktu, po którym już zawsze owe wypieki będą stałą częścią codzienności.
Zajęcia podczas warsztatów przeprowadzą mistrzowie piekarstwa, którzy chętnie podzielą się swoimi sekretami. Przekażemy także wszelkie materiały, dzięki którym wiedzę pozyskaną podczas trzydniowych warsztatów będzie można stosować każdego dnia we własnym domu.
Listopadowa Mazurska Akademia Wypieków Tradycyjnych odbędzie w dniach 17-19.11 w naszym gospodarstwie Eko Złotna. Liczba uczestników jest ograniczona, zachęcamy zatem do zgłoszeń.
Szczegóły dotyczące zbliżających warsztatów znajdą Państwo w ulotce – wystarczy kliknąć w poniższy przycisk.