W dniu 4 kwietnia mieliśmy przyjemność uczestniczyć w konferencji „Kształtowanie oferty turystycznej regionu Warmii i Mazur”, zorganizowanej przez Departament Turystyki i Sportu w Kuźni Społecznej w Olsztynie.

 

Oprócz naszej prelekcji na temat oczekiwań współczesnych turystów i sposobach, w jaki sposób te oczekiwania spełnić, uczestnicy konferencji mieli też możliwość skosztowania naszego pieczywa i uzyskania rzetelnej informacji o sposobach wypieku zdrowego chleb. Oczywiście dobry chleb pochodzi z dobrej mąki, a ta z dobrego ziarna. Wszystko do znajdziecie Państwo w Eko Złotnej.

 

Strona Dziedzictwa Kulinarnego Warmii i Mazur

 

0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze